Termékeink előállítását a következő technológiák teszik lehetővé:
  • számítógépes doboztervezés
  • ofszet formakészítés
  • íves ofszetnyomás
  • automata stancolás
  • felületnemesítés: dombornyomás, vakírás, melegfólia (hologram, arany, ezüst vagy színes fólia) prégelése
  • dobozragasztás

Előkészítés


     Előkészítési részlegünk partnereink igényeihez igazodóan PC vagy MacIntosh rendszerben CorelDraw, Freehand, Illustrator vagy Photoshop grafikai programokban képes a nyomtatási grafikák fogadására, ill. továbbfeldolgozására.
     Az előkészítés másik fontos fázisa a doboztervezés. ELCEDE gyártmányú korszerű berendezésünk lehetővé teszi a legmegfelelőbb formák kiválasztását, a leggazdaságosabb anyagkihozatalt (felhasználást) és a vevőink által elvárt pontos szabást.
     A feldolgozott grafikákat a gazdaságos ívkiosztásnak megfelelően színenként egy-egy komplett filmre világíttatjuk le (CTF), melyeket a visszatérő igényeknek megfelelően tárolunk.

Nyomtatás


     A nyomtatás területén két nagy teljesítményű, B/1-es formátumú ofszet nyomógéppel rendelkezünk: KBA-RAPIDA 104 és a legmodernebb színellenőrző berendezéssel ellátott KBA-RAPIDA 105. 5 szín + diszperziós lakk egy menetben történő nyomtatására alkalmas nyomógépeink kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak.

Ugrás az oldal tetejére

Stancolás, dombornyomás, fóliaprégelés


     Stancolókapacitásunkat egy BOBST SP-102 E és két TS-96 típusú stancautomata biztosítja. Ezen felül a legmodernebb technológiát megtestesítő BOBST SPERIA FOILMASTER 102 típusú gépünk a stancolás mellett melegfólia (hologram, arany, ezüst vagy színes fólia) prégelését is lehetővé teszi B/1 formátumban.

Ugrás az oldal tetejére


Ragasztás


     BOBST PCR-880 és FKM 100 típusú ragasztógépeinkkel az egyszerű vonalragasztás mellett többpontos ragasztási feladatokat is tudunk végezni. A 2009-es beruházásunk keretében vásárolt BOBST EXPERTFOLD 80 típusú ragasztógépünk az előzőeken túl a gyártó által szabadalmaztatott AccuBraille rendszerrel van ellátva, amelynek segítségével a vakírás létrehozása a hagyományostól eltérően a stanc helyett a ragasztógépen történik. A technológiai fejlesztés a minőségi javulás mellett a hatékonyság fokozásának a céljait is szolgálja.
     Ragasztógépeinket minőségellenőrző rendszerrel láttuk el, amely egy kódolvasó, egy ragasztócsík ellenőrző és egy lineáris kidobó berendezésből áll. Ezekkel az eszközökkel már a gyártási folyamatban kiszűrhetők a rendellenességek, a rendszerbe került idegen vagy hibás termékek.

Ugrás az oldal tetejére